SALÁT S RESTOVANÝMI LIŠKAMI

Tak jsem letos byla také na houbách, dvakrát. Poprvé jsme našli  dvě babky a podruhé dva čtyřcentimetrové modráky. Potřetí jsem byla na houbách v Makru a našla jsem tam krásné lišky! A co jich tam bylo!

 Ingredience:
2 svazky rukoly
100 g cherry rajčat
100 g pancetty nebo prosciutta 
250 g čerstvých lišek
balsamico cremo
červený pepř
parmezán

Rozpalte pánev, vhoďte pokrájenou pancetu, až pustí trochu tuku, přidejte lišky a za stálého míchání restujte asi pět minut. Natrhejte rukolu, pokrájejte rajčata, přidejte orestované lišky, hoblinky parmezánu, rukou nadrcený červený pepř a zakápněte balsamicem. 

4 komentáře:

  1. V jednoduchosti je krása:) Vypadá to moc dobře, až se dostanu k liškám, tak vyzkouším. Jen rukolu snesu v menším množství,tak ji spíše nahradím za polníček či něco podobného.

    Lukáš
    http://ajlaffesn.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu jen doporučit! Místo rukoly bych použila i nějaký mix salátů...polníček, baby špenát....Díky moc! Hezký den,P.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Díky Jani moc! Dej vědět, až zkusíš :). Hezký večer, P.

      Vymazat